035 - 204 88 00

Opslagruimte nodig in Amstelveen?

Opslagruimte in de omgeving Uithoorn

Als u op zoek bent naar opslagruimte in de buurt van Uithoorn bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verhuren opslagunits van veel verschillende formaten. Wilt u uw caravan in de winter stallen? Of heeft u een ruimte nodig waar u uw belangrijke papieren veilig en droog kunt bewaren? Wij beschikken over opslagruimte voor alle soorten goederen. Als u in Uithoorn of regio Uithoorn woont, kunt u uw spullen met een gerust hart bij ons opslaan. Onze ruimtes zijn 24 uur per dag beveiligd.

Goedkoop opslagruimte huren

Wij verhuren opslagruimte tegen zeer scherpe tarieven. Al vanaf €1,40 per week huurt u opslagruimte bij ons in de omgeving van Uithoorn. Wij zijn de goedkoopste aanbieder van heel Nederland! Voor het direct huren van opslagruimte of voor meer informatie kunt u vrijblijvend bellen naar 035 - 204 88 00. Of vul het contactformulier hiernaast in en u hoort zo spoedig mogelijk van ons.

 

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Opslagruimte
  • Archiefopslag
  • Beveiligde opslag
  • Miniopslag
  • Motorstalling

Werkgebied

Amstelveen en omstreken

Hoofdvestiging