035 - 204 88 00

Opslagruimte nodig in Amstelveen?

Motorstalling in Amstelveen

Heeft u een motor en merkt u dat u deze in de wintermaanden eigenlijk amper gebruikt? Het is dan zonde om uw motor in deze koude en natte periode buiten te laten staan. Kies daarom voor motorstalling! Hier staan motoren droog en veilig, klaar voor gebruik. Als u in Amstelveen of in de omgeving van Amstelveen op zoek bent naar motorstalling, kunnen wij u helpen. Wij bieden u verschillende mogelijkheden voor de stalling van uw motor! Als u op zoek bent naar goedkope motorstalling, kiest u voor ons budgetpakket. Dit houdt in dat u een stallingsplaats huurt in een unit waar meerdere motoren staan. Ons comfortpakket biedt u motorstalling voor één motor, en met comfort+ huurt u motorstalling voor twee motoren. Dus ook als u motordealer of garagehouder bent in Amstelveen en u te weinig opslagruimte heeft, bent u bij ons aan het juiste adres voor motorstalling!

Ideale units voor motorstalling

Wij zijn uw partner voor opslagruimte in Amstelveen. Al onze opslagunits en dus ook onze motorstalling in Amstelveen, zijn droog, verwarmd en schoon en worden beveilidg door middel van een eigen unitbeveiliging, uniek in Nederland! Bovendien is onze opslagunit specifiek ingericht voor het stallen van motoren; er is een stopcontact aanwezig en u kunt uw motor winterbestendig opslaan in de maanden oktober t/m april. In Amstelveen en in de omgeving van Amstelveen vindt u bij ons de juiste motorstalling!

 

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Opslagruimte
  • Archiefopslag
  • Beveiligde opslag
  • Miniopslag
  • Motorstalling

Werkgebied

Amstelveen en omstreken

Hoofdvestiging