035 - 204 88 00

Opslagruimte nodig in Amstelveen?

Opslagruimte in de regio Aalsmeer

Ruimtegebrek? Wij hebben de oplossing! Als u in Aalsmeer of omgeving Aalsmeer woont, huurt u bij ons opslagruimte tegen zeer scherpe tarieven. Al vanaf €1,40 per week! Wij verhuren opslagruimte in veel verschillende formaten en voor verschillende doeleinden. Zoekt u ruimte voor wijnopslag? Of wilt u uw motor in de winter ergens veilig stallen? Bij ons bent u aan het juiste adres.

Waarom opslagruimte bij ons?

Als u bij ons opslagruimte huurt, geniet u van veel voordelen. Wij hebben niet alleen een vestiging in de omgeving Aalsmeer, maar wij zijn gevestigd door heel Nederland. Waar u ook woont; u kunt altijd opslagruimte huren bij u in de buurt. Daarnaast hanteren wij zeer scherpe tarieven. Wij zijn de goedkoopste aanbieder van heel Nederland! Onze units zijn allemaal droog, verwarmd, goed geventileerd en 24 uur per dag beveiligd. Meer weten? Of direct opslagruimte in de buurt van Aalsmeer huren? Neem dan contact op via het telefoonnummer 035 - 204 88 00. Of geef u wensen via het contactformulier hiernaast door en u hoort zo snel mogelijk van ons.

 

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Opslagruimte
  • Archiefopslag
  • Beveiligde opslag
  • Miniopslag
  • Motorstalling

Werkgebied

Amstelveen en omstreken

Hoofdvestiging